10/08/2023
Alexis Elewaut

KBKB heeft achter de schermen hard gewerkt om een opvolger voor te bereiden voor MasterZ dat niet langer ondersteund wordt. Het nieuwe platform staat online.


Om u spelregelbewijs te kunnen behalen moet u inloggen en een account aanmaken.

Het formulier moet ingevuld worden, nadien krijg je een login en verdere instructies. (kbkb-id op uw contact)

Je gebruikersnaam = je e-mailadres (kleine letters)

Het aanmeldformulier 

Spelregelbewijs behalen:

Er is een verschil tussen korfballers die al een certificaat hadden en diegene die er nog geen hebben.

Eerste keer?

Iedereen, zowel deelnemers aan de initiator korfbal VTS als cursisten voor club/scheidsrechter, moeten de volledige cursus volgen en herhalingstesten afleggen na elk blok.

Als je slaagt, kun je automatisch doorgaan naar het eindexamen. Je hebt daar 30 minuten de tijd om 20 willekeurige vragen uit de cursus te beantwoorden. Bij een score van 14/20 ben je geslaagd. Als je niet slaagt, krijg je drie kansen om opnieuw te proberen. Als je daarin niet slaagt, moet je de volledige cursus opnieuw doorlopen en slagen voor de herhalingstesten voordat je verder kan gaan naar het eindexamen.

Je hebt een coachlicentie

Bij elke verlenging van de coachlicentie moet de coachlicentiehouder zijn spelregelbewijs vernieuwen en het behaalde certificaat meesturen met zijn aanvraag voor een nieuwe coachlicentie, samen met zijn bijscholingsattesten en betaling.

Elke coachlicentiehouder ontvangt inloggegevens (je gebruikersnaam = je e-mailadres in kleine letters). Na het inloggen heb je direct toegang tot het eindexamen. Je hebt 30 minuten de tijd om 20 willekeurige vragen uit de cursus te beantwoorden. Bij een score van 14/20 ben je geslaagd. Als je niet slaagt, krijg je drie kansen om opnieuw te proberen. Als je daarin niet slaagt, moet je de volledige cursus opnieuw doorlopen en slagen voor de herhalingstesten voordat je verder kunt gaan naar het eindexamen.

Scheidsrechters:

Elke scheidsrechter krijgt inloggegevens (je gebruikersnaam = je e-mailadres in kleine letters). Na het inloggen heb je direct toegang tot het eindexamen. Je hebt 30 minuten de tijd om 20 willekeurige vragen uit de cursus te beantwoorden. Bij een score van 14/20 ben je geslaagd. Als je niet slaagt, krijg je drie kansen om opnieuw te proberen. Als je daarin niet slaagt, moet je de volledige cursus opnieuw doorlopen en slagen voor de herhalingstesten voordat je verder kunt gaan naar het eindexamen.

Drie kansen om opnieuw te proberen. Als je daarin niet slaagt, moet je de volledige cursus opnieuw doorlopen en slagen voor de herhalingstesten voordat je verder kunt gaan naar het eindexamen.

Als je geslaagd bent ontvang je GEEN email maar een bericht in het platform op je account