18/01/2024
Stefaan Segers

Waar en wanneer kan je in 2024 beachkorfballen?


De voorbije jaren bleek al dat de formule van onze Flanders Beachkorfbal Tour bleek te werken en we enkel (kleine) verbeteringen dienden toe te passen. Het is dan ook met trots dat we ons programma voor 2024 kunnen bekendmaken. We blijven werken aan en voor een programma waarbij we doorheen de zomer voor elk type korfballer trachten wat wils aan te bieden.

Nieuw dit jaar is dat we geen rustpauzes houden tussen weekends en we gaan voor een opeenvolgend programma zodra we gestart zijn in Blankenberge op 13/7. We hopen hiermee voldoende te kunnen voldoen aan de noden van de deelnemende senioren- en jeugdteams in hun voorbereidingsprogramma. Net zoals de voorbije jaren zullen de Scorpions ook nu weer enkele manches inplannen tijdens hun voorbereiding richting de World Cup 2024 (eind augustus 2024).

Nieuw voor onze Scorpions is dan weer dat zij ditmaal een WK voor de kiezen krijgen eind april. KBKB & Comité Beach is volop aan het werken aan extra event(s) opdat zij zich hiervoor degelijk kunnen voorbereiden. De komende weken zal er hierrond nog een extra communicatie rond verschijnen zodra deze afspraken definitief zijn. Ook daar zal er ingeschreven kunnen worden in verschillende leeftijdscategorieën.

First things first ----> plan nu alvast enkele leuke beachkorfbaltoernooien en schrijf in!