14/01/2022
David Van den Bosch

In 2022 starten we weer met 2 nieuwe trajecten op weg naar sterke besturen in korfbalclubs.

In 2022 starten we met 2 nieuwe trajecten voor korfbalclubs. Zo zullen we opnieuw 10 korfbalclubs begeleiden richting een lange termijn strategie en richting een sterker bestuur. De clubs die zich reeds hadden aangemeld zullen hiervoor deze week aangeschreven worden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en clubs kunnen zich nog steeds aanmelden voor een traject in 2022. Je kan je kandidatuur gemotiveerd doorsturen naar david.van.den.bosch@korfbal.be. Clubs dienen wel een engagement aan te gaan voor dit begeleidingstraject. Het is ten zeerste aan te raden om een projectteam samen te stellen met bestuurders, trainers, ouders, supporters, spelers,...

We hebben alle info rond Baristaz nog eens samengevat op een aparte pagina op onze site.

De deadline om jullie club voor een traject aan te melden is 4 februari 2022.