28/05/2021
Stefaan Segers

Beachtoernooi Zilvermeer wordt geannuleerd...


Het Overlegcomité kondigde 2 weken geleden versoepelingen aan waardoor deze zomer onze tornooien normaal gezien kunnen doorgaan, zoals gepland. Jammer genoeg is er nog veel onduidelijkheid over de juiste bepalingen van deze versoepelingen. Hierdoor willen sommige lokale overheden nog geen toelating(en) geven en kan er dus moeilijk verder gewerkt worden. 

Hierdoor zijn we nu op een moment gekomen dat we moesten beslissen om het tornooi in het Zilvermeer te annuleren. Omdat we voor deze locatie een stevig huurbedrag moeten betalen, konden we dat financieel risico niet (verder) nemen. 

De reeds ingeschreven teams worden door ons gecontacteerd. 

Omdat in het "Protocol Sportevenementen” van Sport Vlaanderen enkele adviezen staan rond competitiesport, is er ook beslist om het Belgisch Kampioenschap in Blankenberge niet te spelen. Alle andere reeksen in Blankenberge (senioren, jeugd en recreatie) gaan wel gewoon door, en de nadruk zal in al onze tornooien nu liggen op “spelvreugde” en het genieten van “terug te kunnen korfballen”.

 

Voor onze andere tornooien zijn er op dit moment geen problemen! Je kan dus nog altijd inschrijven voor deze in Blankenberge, Melle, Hoevenen of Betekom. Voor enkele locaties zijn er zelfs al zoveel inschrijvingen dat we binnenkort misschien met een wachtlijst moeten werken. Wacht dus zeker niet te lang om in te schrijven!

 

Moesten er door de overheidsmaatregelen uiteindelijk toch nog tornooien niet kunnen doorgaan, zal het inschrijvingsgeld vanzelfsprekend volledig terugbetaald worden. 

 

Hopelijk tot op één van onze tornooien deze zomer!