31/12/2022
YVES DAELMANS

Ook de komende seizoenen zal Sportbeat instaan voor heel wat korfbalbeeldmateriaal, als onderdeel van de overeenkomst steken onze scheidsrechters in een nieuwe outfit.


Sportbeat zorgt al vele jaren voor de creatie van video-content tijdens de verschillende competities en het livestreamen van de zaalfinales en zal dat ook de komende jaren blijven doen.

“We hebben de overeenkomst vernieuwd voor de volgende 3 jaar” legt Yves Daelmans van de KBKB uit. “Op dit moment kunnen we enkel via eigen bijdragen onze sport in de kijker zetten en dat blijven we verder doen met de hulp van het Sportbeat team. Met het wegvallen van de berichtgeving in de kranten, zetten we nu meer dan ooit in op het verspreiden van de Sportbeat korfbal-beelden via onze eigen kanalen en die van Sportbeat zoals Eclips TV (Telenet) en Sport 10 (Proximus).”

De aandachtige toeschouwers zullen het al gemerkt hebben, maar de 10 scheidsrechtersduo’s die in de Topleague actief zijn, werden als onderdeel van de overeenkomst in een nieuwe uitrusting gestoken door Sportbeat. 

Sportbeat is viermaal per week te zien op zondag en dinsdag via Eclips Tv en op maandag en woensdag via Sport 10. De uitzenduren kan men terug vinden in de TV Gids.

De kanalen waar het te zien is:

Eclips TV via Telenet Kanaal 51, Orange Kanaal 39, TV Vlaanderen Kanaal 29, Proximus Kanaal 90

Sport 10 te zien via : Telenet Kanaal 218, Proximus Kanaal 132