21/12/2018
David Van den Bosch

In functie van verdere ontwikkeling van onze sport, zijn we een korfbal@school project gestart in Kortrijk.

We zijn nog op zoek naar mensen die interesse hebben om wedstrijdjes te fluiten op de scholentornooien die doorgaan in de Lange Munte in Kortrijk en dit op 10-11-14-15 januari 2019 telkens van 9u tot 12u.

Echte scheidsrechterservaring niet noodzakelijk want er wordt gespeeld met zeer eenvoudige spelregels.

Er wordt een vergoeding voorzien. Mensen met een sporttechnisch diploma worden betaald met de geldende uurtarieven, heb je geen diploma wordt er een vrijwilligersvergoeding voorzien.

Heb je interesse (of heb je graag wat meer info), graag contact opnemen met liesbeth.neirinckx@korfbal.be