20/03/2024
Saar Seys

Wil jij een belangrijke rol spelen in het promoten van korfbal in Lommel en het opbouwen van een nieuwe korfbalvereniging in Lommel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 


Wij zoeken enthousiaste medewerkers die korfbalinitiaties willen geven op lagere scholen in Lommel en Pelt, met als doel het aantrekken van nieuwe leden voor een gloednieuwe korfbalvereniging.

De initiaties zullen plaatsvinden gedurende de maanden april - mei - juni 2024. Als korfballesgever speel je een cruciale rol in het introduceren van onze sport aan kinderen in de regio's Lommel en Pelt, terwijl we tegelijkertijd ons doel nastreven om een bloeiende korfbalvereniging in Lommel op te bouwen.

Vergoedingen worden voorzien volgens Artikel 17 en/of vrijwilligersvergoeding. Daarnaast wordt er ook een km-vergoeding voorzien. 

 

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van dit initiatief en de korfbalfederatie wil helpen bij het opbouwen van korfbal in Lommel, schrijf je dan in via deze link. We kijken ernaar uit om van je te horen. 

Voor meer info? Contacteer Saar Seys: saar.seys@korfbal.be