02/03/2020
ALEXIS ELEWAUT

Clinic Korfbalvormen & coaching gedrag

Het Sportcomité en Bestuur van Appels KC nodigt trainers uit voor de clinic  “Korfbalvormen & coaching gedrag” gegeven door Leon Simons.

Leon is naast hoofdcoach van het Nederlandse nationaal U19-team ook coach van de ckv Nieuwerkerk (Hoofdklasse). Daarnaast geeft hij op regelmatige tijdstippen diverse korfbalclinics in binnen- en buitenland.

De 2 uur durende clinic zal doorgaan op de terreinen van Appels KC (natuurgras!) op zaterdag 28 maart 2020 en start om 9 uur stipt.

Inschrijven kan tot 20 maart door € 10/persoon te storten op rekeningnummer BE08 1030 5893 1713 van Appels Korfbalclub met vermelding van de club en het aantal deelnemende trainers.

Deze clinic kan gebruikt worden voor de coachlicentie. Appels zorgt voor deelnamebewijs