27/05/2019
David Van den Bosch

Wil je er graag bij zijn komende zomer in Bonson (Saint-Etienne) om ons nationaal team naar de overwinning te schreeuwen? Schrijf dan snel in!


Tijdens het weekend van 6 en 7 juli 2019 zullen deze nationale selecties (de Belgian Scorpions) aantreden in de IKF Beach Korfball World Cup (Europe), waar ze hun titel van Europees Kampioen zullen verdedigen.


Wil je er graag bijzijn om hen aan te moedigen? Dat kan! Maar wacht niet te lang, want vol is vol!
Iedereen kan gebruik maken voor het aanbod voor onze supporters, dus niet enkel partners, ouders, familie,… maar ook vrienden, ploeg-  of clubgenoten of iedereen die wil proeven van de unieke beachsfeer die hangt op zulke internationale tornooien.

Je kan het volledige pakket boeken (vervoer, hotel en maaltijden), maar je kan deze zeker ook apart reserveren.

 

Hoe ziet de trip er juist uit?

Wil je graag de verplaatsing maken samen met onze spelers op de spelersbus? Dan vertrekken we op vrijdag 5 juli om 7u op de carpoolparking aan het rondpunt in Wommelgem. Na een ritje van iets meer dan 800km komen we dan in de late namiddag/ vroege avond aan in Saint-Etienne.

Onze bus zal ook instaan voor de verplaatsingen op zaterdag en zondag, van en naar de World Cup die zal plaatsvinden in Bonson (+/- 20km afstand).

Overnachten doen we in het Ibis Budget Gare Châteaucreux in het centrum van Saint-Etienne. Een splinternieuw hotel (opening februari 2019) gelegen vlakbij het station van Saint-Etienne.

Het ontbijt in het hotel is inbegrepen in de prijs. Voor de overige maaltijden kan je een lunchpakket bestellen voor ’s middags via de organisatie van de World Cup, en kan je ook inschrijven voor de BBQ op zaterdag.

Op maandag 8 juli vertrekken we na het ontbijt in het hotel terug naar België, waar we verwachten terug aan te komen ’s avonds aan de Carpoolparking in Wommelgem.

 

Wat kost ons dit?

Voor de verplaatsing met de bus van en naar Saint-Etienne, en de verplaatsingen ter plaatse van en naar het speelveld, kost je dit 150 euro per persoon (goedkoper dan de TGV of het vliegtuig!).
Let wel op! Voor verplaatsingen op momenten buiten de verplaatsingen met de spelersgroep die je zelf in te staan.

De prijzen voor de hotelkamers zijn afhankelijk van de bezetting. Voor een 2 persoonskamer betaal je 65 euro per kamer per nacht. Slaap je liever alleen? Ook dat kan! Voor een 1 persoonskamer betaal je 59 euro per kamer per nacht. Het ontbijt is telkens inbegrepen!

Wil je graag een lunchpakket bestellen voor zaterdag of zondag bij de organisatie van de World Cup, dan kost je dit 8 euro per persoon per dag. De inschrijving voor de BBQ (+ gratis inkom voor de fuif op zaterdag) kost je 20 euro per persoon.

Zoals al gezegd, dien je niet perse in te schrijven voor het volledige pakket, je kan ook de reis, het hotel en/of de maaltijden apart reserveren.

 

Hoe schrijf ik me in?

Bezorg ons het bijgevoegd document zo snel mogelijk terug via info@beachkorfbal.be.

Ook als je nog vragen hebt, kan je ons contacteren via dit mailadres.
Wij bevestigen je inschrijving zo snel mogelijk en geven je dan ook meteen alle informatie omtrent de betaling.

 

Tot op de World Cup?