18/12/2018
David Van den Bosch

Voor het derde jaar op rij organiseert Sikopi één grote korfbaltraining voor het goede doel op vrijdag 21 december.


Na de succesvolle voorgaande edities probeert de club dit jaar het record van 10.000 euro (!) ingezameld geld te verbreken.

 

"We organiseren één gemeenschappelijke training voor alle Sikopi-spelers samen,” zegt Jeroen Van de Velde, mede-organisator van dit warme evenement. "De verschillende leeftijden worden immers door elkaar gehaspeld, zodat bv. een speler van de U10 kan trainen met een speler van de kern. Dat zorgt dan letterlijk en figuurlijk voor ‘De Warmste Training’!” 

 

Op dit moment zijn er al 125 spelers geregistreerd op de website www.dewarmstetraining.be die speciaal voor deze gelegenheid werd ontwikkeld. Via dit platform kan je op een heel eenvoudige manier je favoriete spelers sponsoren. De jongste is 2 jaar, de oudste 68! Het goede doel is de drijfveer, maar het is ook heel mooi dat er op de training een verbinding gelegd wordt tussen jong en oud. 

 

De training zal vanop een podium in het midden van het veld geleid worden door Marc Ledoux en DJ Robin Troost die bijpassende muziek bij de oefeningen zal draaien. 

 

Jeroen Van de Velde: “Dit jaar hebben we Katrinahof als goede doel uitgekozen. Zij biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een matig tot diep verstandelijke handicap. Een aantal van deze mensen helpt elke week mee op onze club met allerlei grote en kleine klusjes. De ideale manier dus om hen te bedanken voor dit fantastische werk.”

 

Kom dus zeker een kijkje nemen want het belooft opnieuw een spektakel te worden. Alle info over het programma en sponsoren vind je op www.dewarmstetraining.be