Verenigingen

Bezoek met Google StreetView
Sportterreinen "Sportcentrum Beukenhof", Langestraat 12, 9300 Aalst
Kunstgras!

Via GPS: "Sportcentum Beukenhof" als zoekterm in te geven.

Komende uit de richting Antwerpen

Via Dendermonde: bij het binnenrijden van Aalst (aan het einde van de dubbelvaksweg) komt men, ter hoogte van het viaduct over de Dender, twee opeenvolgende ronde punten tegen. Op beide ronde punten de richting Asse/Opwijk aanhouden (telkens de 2de afslag nemen). Na het tweede rondpunt, het viaduct oprijden. Aan het volgende rondpunt (voor de kerk), de 2de afslag nemen (nog steeds richting Asse/Opwijk volgen). De weg blijven volgen tot de derde verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Daar links afslaan, richting Opwijk/Moorsel (N411). Aan de volgende lichten (ter hoogte van de inrit van de parking het OLV Ziekenhuis), rechts afslaan (Schendelbeekhofstraat – zie wegwijzer “Beukenhof”). Aan het volgend kruispunt de eerste straat links nemen (=de bocht naar links meevolgen) en U bent in de Langestraat. 150 meter verder aan de  linkerkant bevinden zich de terreinen van het Beukenhof. De kleedkamers bevinden zich in een vrijstaand gebouw achter de kantine van het Beukenhof. Parkeren ofwel op het (nogal kleine parkeerterrein) of in de omgeving.

Komende uit de richting Brussel of Gent: Autostrade A10-E40, afrit Aalst nemen. De richting Dendermonde (en niet Aalst-centrum) volgen. Opgelet: komende van Gent moet men de autoweg verlaten, dan over de brug van de autoweg rijden en voorbij de brug onmiddellijk weer rechts richting Dendermonde. Deze weg (ring) steeds blijven volgen, over het viaduct van de Dender, tot aan de achtste verkeerslichten (O.L.Vrouwplein – kerk van Mijlbeek). Hier linksaf slaan richting Asse-Opwijk-Moorsel. Aan de volgende lichten, ter hoogte van de inrit van de parking het OLV Ziekenhuis, rechts afslaan (Schendelbeekhofstraat – zie wegwijzer “Beukenhof”). Aan het volgend kruispunt de eerste straat links nemen (=de bocht naar links meevolgen) en U bent in de Langestraat. 150 meter verder aan de  linkerkant bevinden zich de terreinen van het Beukenhof. De kleedkamers bevinden zich in een vrijstaand gebouw achter de kantine van het Beukenhof. Parkeren ofwel op het (nogal kleine parkeerterrein) of in de omgeving.

Alternatief komende vanuit Brussel of Gent langs de autosnelweg E40 (ingeval van werken aan de Siesegemlaan of aan het kruispunt Gentsesteenweg/Siesegemlaan)
U neemt afrit nummer 19 "AALST". U rijdt richting centrum tot aan de rotonde (gemeenzaam "Haring" genoemd). U neemt richting Brussel Vilvoorde (blauwe richtingaanwijzers) gedurende ongeveer 2 km. Aan de eerste verkeerslichten rijdt U rechtdoor over de Dender en over de spoorweg. (rechts beneden = Colruyt) Eens de spoorweg gepasseerd komt U aan een tweede met verkeerslichten uitgerust kruispunt. Daar neemt u links de Albrechtlaan. Aan het volgende kruispunt uitgerust met verkeerslichten - net voorbij de kerk - rijdt U rechts. U neemt - rijdend op de Moorselbaan tot aan de verkeerslichten ter hoogte van de ondergrondse parking OLV-Ziekenhuis- de eerste straat rechts (Schendelbeekhofstraat – zie wegwijzer “Beukenhof”).

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering