korfbal.be
 
Korfbal is door de Vlaamse Minister van Sport erkend als topsport en moet daarom voldoen aan de regels opgelegd door Nationaal AntiDoping Agentschap (NADO). Hierdoor moeten onze internationale atleten voldoen aan de reglementering rond het invullen van Whereabouts. Het onderwerp Medisch Verantwoord Sporten staat onder toezicht van de Medische Cel van de KBKB.
Voor meer info in verband met Medisch Verantwoord Sporten, neem contact op met Liesbeth Neirinckx (liesbeth.neirinckx@korfbal.be).
 
Externe links:
NADO Vlaanderen
 
 WADA
 
 
 
 
De thema's onder de noemer Ethisch Verantwoord Sporten worden bewaakt door het Comité EVS van de KBKB. Zij werken aan preventieve en promotionele  maatregelen omtrent deze thema's.
 
 
 
 
Vertrouwenspersoon:
Indien je op een of andere manier het gevoel dat je persoonlijke integriteit geschonden werd of bedreigd werd, kan je contact opnemen met de Aanspreekpersoon Persoonlijke Integriteit (API) van de federatie:
 
David Van den Bosch
david.van.den.bosch@korfbal.be
0495/661120
 
Externe links:
1712
 
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego NDN Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering