The winning team

The winning team:

verhoog de draagkracht van je sportclub.

Via welbevinden en enthousiasme je clubmedewerkers empoweren

Binnen je sportclub kunnen verplichtingen en regeltjes voor een grote werkdruk en planlast zorgen die de draagkracht van de medewerkers zwaar op de proef stellen. Een logische reactie is manieren zoeken om die belasting te verminderen of te spreiden over meer mensen. Niet evident. Maar er is nog een andere weg. Door doelbewust te werken aan het welbevinden en het enthousiasme van de medewerkers van je club, verhoog je fors hun draagkracht. Verrassend genoeg vraagt dit veel openheid en bereidheid tot zelfkritiek binnen de organisatie van je club. Want om je mensen te empoweren moet je tot meer bereid zijn dan een simpele jaarlijkse teambuildingsessie.

Durf je de uitdaging aan?

Prijs: 12,50 €

Sessies

Prijs:

12,50 € op rekening van K.B.K.B.

IBAN: BE71 0680 6134 7069 – BIC: GKCCBEBB met vermelding naam en voornaam + Clinic: The winning team – 27 maart 2017

Cursusmateriaal