Menu - Opleidingen

COT - Info

Elk jaar biedt de Vlaamse Trainersschool sportkaderopleidingen in meer dan 50 verschillende sporttakken aan. Deze sporttakspecifieke opleidingen zijn opleidingen die leiden tot een diploma in één welbepaalde sporttak waarbij het de voornaamste doelstelling is om die sporttak, die men zelf op voorhand voldoende technisch en tactisch dient te beheersen, didactisch verantwoord te leren overbrengen. Je kan als trainer in een sportclub 4 opleidingsniveaus (en een facultatief niveau) doorlopen.

De data, locaties, prijzen, toelatingsvoorwaarden en alle andere nuttige informatie van cursusorganisaties in een bepaalde sporttak, zijn terug te vinden via VOTAS. Inschrijven voor een cursusorganisatie is pas mogelijk als je geregistreerd en aangemeld bent op VOTAS.

Algemene info vind je op: http://www.bloso.be/vts

Bijzondere info en inschrijvingen betreffende stramien en aanbod cursussen, plaatsen en data, vrijstellingen, kortingen, annulering en terugbetaling, examenregelingen zijn hier te vinden.

Voor meer inlichtingen contacteer gerust: Daniël DE RUDDER, directeur Sportkaderopleiding, DSKO
daniel.de.rudder@korfbal.be of daniel.de.rudder1@telenet.be

Bijscholingen en clinics.

Wens uw vereniging een bijscholing of een clinic te organiseren, stuur dan een mailtje naar:
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering