Menu - Opleidingen

Informatie

Inschrijven voor een clinic of cursus ingericht door Directie opleidingen van de KBKB gebeurt met het aangemaakte account van de deelnemer. De betalingen dienen te gebeuren op het bijgevoegd rekeningnummer vermeld op de website aankondiging.
Wanneer men om een geldige reden niet kan deelnemen moet men dat melden aan marc.de.geyter@korfbal.be twee dagen voor de clinic. Het secretariaat opleidingen verwijdert u uit de inschrijvingslijst. Als men het inschrijvingsgeld reeds gestort heeft, gelieve het vermelden en zal u dat bedrag teruggestort worden.
Wanneer er geen afmelding gebeurt, zal zijn /haar club via de afrekeningsstaat het inschrijvingsbedrag moeten betalen.

Rekeningnummer K.B.K.B: BE71 0680 6134 7069 BIC: GKCCBEBB
De onderstaande regels enkel gelden voor betalende cursussen ingericht door de KBKB en niet door BLOSO, VSF, Dynamo, e.a.
VTS aanbod
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering