MultiSkillZ voor korfbal, mis deze instap niet!
Gepubliceerd: 10/11/2016 - Opleidingen Jeugd

Naarmate er meer en meer kinderen zich wenden tot korfbalsport op zeer jonge leeftijd zijn de sport-specifieke programma's ontoereikend om een goed afgeronde ontwikkeling te garanderen en is er behoefte naar een hoge kwaliteit motorische vaardigheden voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

MultiSkillZ korfbal is de manier om bij uitstek om te “leren bewegen, leren sporten’.

We krijgen de gelegenheid om MultiskillZ voor korfbal te ontwikkelen en kunnen toegang krijgen tot het web-platform als KBKB-trainer.

De trainers kunnen uitzonderlijk intekenen op een Jaarabonnement Multi SkillZ DrillZ: niet voor 24,99€ /maand voor slechts 9€ /maand (1e jaar) + 5€/maand voor elk volgend jaar

Dit uniek aanbod is slechts geldig indien in de federatie minstens 30 trainers intekenen. (1 account per trainer (niet per club))

Op het platform vindt men leuke, uitdagende oefeningen om de kinderen tot bewegen aan te zetten. Het kind kan zijn/haar talent ontwikkelen in een kindvriendelijke omgeving. Het kind groeit door een professionele begeleiding met individuele aandacht.

Hoe schrijven wij in:

U moet lid zijn van de federatie (KBKB)

Inschrijven bij Alex.elewaut@korfbal.be per persoon, niet per club.

Coach2Competence voorziet per trainer een unieke code om in te tekenen via onze website.

U maakt een persoonlijke account aan op www.multiskillz.com/register, gebruikt uw unieke code bij inschrijving (prijs wordt meteen aangepast) en betaalt rechtstreeks online.

Uiterste datum 30 november 2016.

De KBKB hoopt genoeg partners te vinden om te starten met het project.

Clubs, motiveer jullie trainers van U6, U8, U10 en U12 om deze uitdaging aan te gaan en u zal merken dat de toestroom van jonge kinderen gestaag gaat toenemen in uw vereniging. Betrek ouders in het project. Ook ouders worden betrokken in het project zodat zij sneller gebonden worden aan uw vereniging.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering