Selectie U21 voor Challenge (UPDATE)
Gepubliceerd: 16/12/2016 - Comité Topkorfbal
Het Comité Topkorfbal heeft als beleidsdoelstelling gezet dat er op regelmatige basis onderlinge confrontaties met Nederland zullen ingepland worden. Het gaat niet direct over de klassieke interlands die we uit het verleden kennen, maar onderlinge ontmoetingen doorheen het jaar. In overleg met KNKV werd alvast beslist om aan de Challenge in Rotterdam telkens deel te nemen met U17, U19, U21 en Diamonds.
Voor de U21 of Jong België zijn er ook 2 wedstrijden gepland op  27 en 29 december (de Diamonds spelen op 28 en 30 december). In aanloop hiervan zullen de U21 enkele oefenwedstrijden spelen.

De volgende personen zullen aan de Challenge deelnemen :

Dames

Meeuwen

Lars Kerstens

Voorwaarts

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Topsport Vlaanderen