OVERLIJDENSBERICHT WALTER VAN PUT (update)
Gepubliceerd: 28/03/2018 - Bondsbureau (JR)

*********************************************************************************************

We vernamen zonet het onverwachte overlijden van Walter Van Put, jarenlang zaakvoerder van Bego Sport (onlangs overgenomen door zoon Rudi).

Hij was medepromotor van onze sport en ging met diverse sportleveranciers in gesprek om zoveel mogelijk sponsoring voor korfbal binnen te halen.

Hij verzorgde jarenlang de sponsoring van JAKO voor de KBKB (die ook nu recent, mits zijn bemiddeling, verlengd werd).

Tegelijkertijd werkte hij ook met vele van onze korfbalclubs samen.

We zijn Walter zeer erkentelijk voor zijn jarenlange inzet en wensen zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.