Clinic : AnalyzeTeam -oplossing voor video analyse
Gepubliceerd: 14/10/2017 - Alex Elewaut
Datum : maandag 6 november om 20u00 (grote zaal bondsgebouw)

Docent : Marcel Zakonski (Analyzeteam) + toelichting gebruik bij de Diamonds door Gert Degenaers (assistent bondscoach)

Prijs : gratis (wel verplicht in te schrijven via de website http://korfbal.be/OpleidingDetail/3177)

Het Comité Topkorfbal werkt sinds vorig jaar met Analyzeteam om op een eenvoudige manier (wedstrijd)beelden te analyseren en deze analyses te delen met de spelers. Tijdens de clinic krijg je een uitgebreid beeld van alle functionaliteiten van het platform en de toegevoegde waarde die het kan bieden binnen je vereniging.
De KBKB heeft bovendien gekozen voor het Analyzeteam platform voor het verplicht delen van wedstrijdbeelden tussen teams van de NDN Topkorfballeague en de Promoleague. Tijdens de clinic zal ook deze feature verder toegelicht worden.