Inf. Nat. Jeugdcompetitiedagen (Klassement)
Gepubliceerd: 10/09/2017 - Directie Jeugd

De uitslagen van zaterdag 10/09/2017 en het klassement van de Nationale Jeugdcompetitiedagen vind u hier voor :
   * U12
   * U14
   * U16
   * U19

*******************************************************************************************************************************************************
De uitslagen van zaterdag 02/09/2017 van de Nationale Jeugdcompetitiedagen vind u hier voor :
   * U12
   * U14
   * U16
   * U19

Het comité jeugdkorfbal meldt een volledige herwerking van de nationale jeugdcompetitiedagen U14.

Na de terugtrekking van Catba U14 uit 1ste klasse drong zich een herschikking (van 4 reeksen) naar 2 reeksen van 9 ploegen op.

Voorts zijn er kleine aanpassingen aan de aanvangsuren van de wedstrijdblokjes van de nationale jeugdcompetitiedagen U12 met het oog op een gelijktijdig verloop van U12 en U14.

De Nationale Jeugdcompetitiedagen gaan door op 2 en 9 september 2017 op de velden van :
      - U12 : Putse K.C.
      - U14 : Putse K.C.
      - U16 : Kon. Ganda K.C.
      - U19 : Kon. Riviera/Deurne K.C.

INFO NJCD
PROGRAMMA NJCD