Voltooide Initiator cursussen voorjaar 2017
Gepubliceerd: 19/07/2017 - COT

Vanaf eind februari en begin maart zijn 2 initiators cursussen georganiseerd en beëindigd buiten de Antwerpse contreien.

Deze vonden plaats in Vlaams-Brabant te Putte en in Oost-Vlaanderen te Temse.

Met veel ijver, inzet en enthousiasme zijn niet minder dan 20 kandidaten met brio geslaagd.

Deze kersverse trainers/coachen zijn klaar om in het nieuwe korfbalseizoen 2017-2018 hun opgedane competenties aan te wenden voor het opleiden van hun jeugdspelers in en buiten hun vereniging.

Aan volgende nieuwe gediplomeerde initiators vanuit het COT een dik proficiat en heel veel succes toegewenst in hun aanstaande taak als trainer/coach :

Ceuppens Wendy, Geets Mariska, Kennes Sibe, Nicasy Jonas, Panis Kristel, Schroven Dominique, Tilemans Jordy, Van Genechten Axel (allen Putse KC); Catthoor Lore, Ceelen Stijn, Claes Terence,

De Baere Egon, De Weggheleire Chloé, Mariman Arno, Piessens Sien, Troubleyn Hanne, Vereecken Miep (Temse KC), Palmans Tanneke( Borgerhout KC) en Van Noren Nick (Hoevenen KC).

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering