Jeugdopleiding in het modern korfbal
Gepubliceerd: 20/05/2017 - COT

Voor ouders, bestuursleden, korfballers, trainers, leerkrachten lichamelijke opvoeding, alle geïnteresseerden, … ?

Door Leon Simons, professioneel coach, ex-topspeler Door de Kempense Korfbalacademie met m.m.v. de KBKB.
Wat Een boeiende informatieve netwerk-voormiddag over jeugdopleiding in het modern korfbal.
Inschrijven verplicht Via www.jeugdsportnetkdr.be ten laatste op woensdag 3 juni 2017.

Voor ouders, bestuursleden, trainers en spelers behorende tot RKC, Geelse, Vobako, Technico, KCOV en Rijko is deze activiteit gratis. Deze regeling geldt eveneens voor ouders van alle spelers/speelsters die momenteel deelnemen aan de extra trainingen op maandag te Herentals.
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering