Jeugdopleiding in het modern korfbal
Gepubliceerd: 20/05/2017 - COT

Voor ouders, bestuursleden, korfballers, trainers, leerkrachten lichamelijke opvoeding, alle geïnteresseerden, … ?

Door Leon Simons, professioneel coach, ex-topspeler Door de Kempense Korfbalacademie met m.m.v. de KBKB.
Wat Een boeiende informatieve netwerk-voormiddag over jeugdopleiding in het modern korfbal.
Inschrijven verplicht Via www.jeugdsportnetkdr.be ten laatste op woensdag 3 juni 2017.

Voor ouders, bestuursleden, trainers en spelers behorende tot RKC, Geelse, Vobako, Technico, KCOV en Rijko is deze activiteit gratis. Deze regeling geldt eveneens voor ouders van alle spelers/speelsters die momenteel deelnemen aan de extra trainingen op maandag te Herentals.