Moeilijke bereikbaarheid Sikopi
Gepubliceerd: 2/05/2017 - David Van den Bosch
Vanaf 18 april 2017 tot eind september zal Sikopi moeilijker bereikbaar zijn omwille van wegenwerken in de August Van Cauwelaartlaan.

De werken zullen in 2 fases gebeuren.

In de 1ste fase (18 april tot ongeveer 15 mei) gebeuren de werken in het einde van de straat tot aan de hoofdingang van Sikopi. Dit heeft tot gevolg dat de club enkel bereikbaar is als men de straat inrijdt via de Blancefloerlaan. Tevens zal er door de werken minder ruimte zijn om te parkeren. In de dwarsstraat voor de A. Van Cauwelaertlaan, namelijk in de Louis Frarynlaan is er wel mogelijkheid om de wagen te parkeren (ook blauwe zone op zaterdag) en anders op de Blancefloerlaan (blauwe zone op zaterdag) of de Halewijnlaan.

Wat betreft de 2de fase is er momenteel nog onduidelijkheid, maar hoogstwaarschijnlijk zal Sikopi in de 2de fase voor bezoekers enkel te voet bereikbaar zijn (vijf minuten wandelen) en zal men sowieso de auto moeten parkeren in de hierboven genoemde straten.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering