8 wisselspelers alle jeugdcategorieën
Gepubliceerd: 13/04/2017 - David Van den Bosch

De Raad van Bestuur van de KBKB heeft recent een beslissing genomen op het niveau van de spelregels wat betreft het aantal wisselspelers.

Clubs zullen namelijk vanaf het afsluiten van de zaalcompetitie, dus vanaf de start van de 2de ronde veld en vanaf de eerstkomende bekerwedstrijden in het veld, in de mogelijkheid zijn om maximaal 8 wisselspelers te hebben bij alle wedstrijden, zowel senioren als jeugd van alle jeugdcategorieën.

De Raad van Bestuur hoopt hiermee spelgelegenheid te creëren in alle categorieën. De reglementswijziging zal binnenkort ook zo terug te vinden zijn op de site van de KBKB.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering