Oproep naar de clubs vanwege Comité Jeugdkorfbal
Gepubliceerd: 27/04/2017 - Comite Jeugdkorfbal (JR)

KANDIDAATSTELLING ALS GASTCLUB SEIZOEN 2017-2018

ORGANISATIES COMITE JEUGDKORFBAL

oproep aan alle clubs

Het Comité Jeugdkorfbal meldt dat de clubs hun kandidatuur kunnen indienen om als gastclub of organiserende club te fungeren voor :

- de nationale jeugdcompetitiedagen 1ste klasse op zaterdag 2 en zaterdag 9 september 2017.

Het betreft drie mogelijke organisaties: U12 en U14 / U16 / U19.

- het nationaal tornooi U8 & U10 op zaterdag 16 september 2017.

- de megawriemeldag op zaterdag 23 september 2017.

- de megawriemeldag zaal op zaterdag 17 maart 2018 als promotie bij de kruisfinales jeugd in Herentals – Sport
  Vlaanderen (er kan gebruik gemaakt worden van het aanwezige materieel en het springkasteel K.B.K.B.)

- de megawriemeldag op zaterdag 5 mei 2018.

Kandidaturen worden verwacht voor 10 april bij het Comité Jeugdkorfbal t.a.v. Dirk Lambrecht, e-mail: dirk.lambrecht@korfbal.be.

AANBOD K4 – KORFBALVORM

rondvraag aan alle clubs

Het comité jeugdkorfbal vraagt dat clubs die interesse zouden hebben dat K4 naast het huidige recreatieve aanbod voor U12 en U14 ook georganiseerd wordt voor U16 en U19, dit zouden melden voor 10 april bij het Comité Jeugdkorfbal t.a.v. Dirk Lambrecht, e-mail: dirk.lambrecht@korfbal.be.