Business lounge bij finale NDN Topkorfballeague
Gepubliceerd: 8/03/2017 - Directie Marketing
BUSINESS LOUNGE - FINALE NDN TOPKORFBALLEAGUE

Op zaterdag 25 maart 2017 zal de ultieme finale gespeeld worden van de NDN Topkorfballeague (NDN = Neutraal Douaneagentschap Nelen, hoofdpartner van deze Belgische zaalcompetitie).
Voorafgaand aan deze topwedstrijd organiseert de KBKB (Koninklijke Belgische Korfbal Bond) een stijlvol “walking dinner”, dat wordt verdergezet tijdens de rust.

Ook na de wedstrijd word je verwend met een receptie. Dit alles biedt je een goede gelegenheid om samen met je medewerkers, klanten en zakenrelaties een aangename sportavond te beleven.
De finale en de Business Lounge zullen doorgaan in de sportzaal “Sport Vlaanderen Herentals”, Vorselaarsebaan 60, 2200 Herentals.

VIP-Parking, VIP-zitplaats, Walking dinner en VIP-receptie :
110 EUR excl 21% BTW per persoon

Inschrijven vóór zondag 12/03/17 aub! – Plaatsen zijn schaars!
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar lounge@korfbal1.be en u ontvangt de nodige informatie.
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering