Afgelasting Werk- & Studievergadering
Gepubliceerd: 3/03/2017 - David Van den Bosch
Op zaterdag 11 maart stond op het programma van de KBKB een Werk- en Studievergadering. Hierbij werden clubs en medewerkers uitgenodigd om deel te nemen aan het beleid door mee te brainstormen rond vier thema's:

- Trainers op het veld krijgen
- Digitalisatie
- Respect op en naast het veld
- Korfbal in de media krijgen

Jammer genoeg heeft de Raad van Bestuur van de KBKB moeten besluiten om de vergadering af te gelasten ten gevolge van te weinig inschrijvingen. Onze dank aan de personen die zich toch kandidaat hadden gesteld om mee met de KBKB te denken over de toekomst van het korfbal. Indien je suggesties hebt over hoe wij jou er in de toekomst wel kunnen toebrengen om hier op aanwezig te zijn, mag je dit altijd doorgeven aan het bondsbureau.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Topsport Vlaanderen