Opleiding Twizzit voor ledenbeheer
Gepubliceerd: 14/02/2017 - intern beheer

Tijdens deze sessie zal de clubsecretaris en/of zijn assistent leren hoe de KBKB-ledenadministratie digitaal te verzorgen via de webapplicatie Twizzit-Light.

Zij die dit wensen, kunnen een laptop of tablet meebrengen om meteen enkele oefeningen ter plekke uit te voeren onder begeleiding.

Volgende items komen aan bod:

• Hoe nieuwe leden aansluiten en hoe een digitale foto toevoegen zonder traditionele post en enveloppe?
  • Hoe leden schrappen op het einde van het seizoen?
  • Welke gegevens blijven enkel zichtbaar voor de club en welke worden automatisch gedeeld met de KBKB-bondsadministratie?

Vermits deze digitale werkwijze van leden beheer verplicht wordt, is het ten zeerste aangeraden dat 1 of 2 personen van de club dit volgen.

Wie deze bijscholing volgt, krijgt een volwaardig attest van De Vlaamse Trainersschool (VTS) van Sport.Vlaanderen.

Wie:

Maximaal 2 personen per club

Maximaal 10 clubs per sessie (dus wees er snel bij!) inschrijven verplicht langs website opleidingen http://www.korfbal.be/Secure/Opleidingen/Inschrijven/2158

Waar?

Bondsgebouw KBKB – grote vergaderzaal 1ste verdieping

Wanneer?

• Donderdag 23/02/17

• Maandag 13/03/17

• Woensdag 15/03/17

• Donderdag 23/03/17

• Donderdag 20/04/17

Aanvang: 20u00