Initiatorcursus op Vlaams Brabantse bodem
Gepubliceerd: 14/01/2017 - COT

Op maandag 13 februari om 18.30 start op de sportaccommodatie van Putse KC de Vlaams-Brabantse Initiator cursus.

Meer info en inlichtingen mbt inhoud, vakken, lesdagen, deelnemingsprijs, inschrijven e.a. te vinden op:

Bijkomende inlichtingen te verkrijgen: daniel.de.rudder@korfbal.be

“Opgeleide trainers = betere trainers” is zeker geen loze uitspraak”.

Tal van andere argumenten spelen een rol om jullie clubleden aan te zetten voor het volgen van deze cursus, zoals:

• waarborg voor de kwaliteit van de jeugdopleiding
  • ontvangen van gemeentelijke en overheidssubsidie van erkende diploma’s
  • recht op subsidies van de federatie (->jeugdscorekaart)
  • verkrijgen van de coachlicentie
  • verantwoorde en educatieve opleiding
  • erkennen van het diploma door gemeentelijke, provinciale en overheidsdiensten

Wij verwachten tal van Vlaams-Brabantse kandidaten op de 1ste INI cursus van de nieuwe Olympiade 2017-2020.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering