Oproep Beachkorfbal Tour 2017
Gepubliceerd: 30/12/2016 - Comite Beachkorfbal (JR)

Oproep geïnteresseerde clubs Beachkorfbal Tour 2017

Het comité beachkorfbal is gestart met de voorbereiding voor de Beachkorfbal Tour 2017.
De voorbije jaren konden we hiervoor rekenen op een mooie samenwerking met enkele korfbalclubs (Ago Aalst, Sikopi, Hoboken 2000, Lubko,…).

Daarbuiten werkten we ook nog samen met enkele externe partners (Lilse Bergen, Zilvermeer, O’Neill Beachclub,…) waardoor we aan een 10-tal manches kwamen.

Het comité is op de hoogte van de interesse van nog enkele clubs om zelf een manche te organiseren.

Je kan een manche organiseren wanneer je kan beschikken over minstens 1 beachveld in de periode half mei tot half augustus.

Heb je als club interesse? Of heb je nog vragen? Contacteer ons dan via bestuur@beachkorfbal.be

Kandidaturen die binnenkomen voor 20 januari (en daarna door het comité goedgekeurd worden), krijgen voorrang op manches bij externe partners en worden door ons ondersteund.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering