Voorwaarts

Fort V. in Edegem
Verlichting : 100 lux
Komende met het openbaar vervoer :Vanuit Antwerpen met tram 7 of 15 tot grens Berchem, Mortsel, verder te voet langs Jozef Hermanslei rechtdoor Fort V straat.
Vanaf Centraal station met bus 32 tot halte kerk Heilige Familie, de Prins Bouwdewijnlaan oversteken, voorbij de kerk bevindt zich een ingang van het fort, de wandelweg links volgen tot voorbij de hoofdingang.
Vanuit Brussel : E19 richting Antwerpen, uitrit nr 6, R11 richting Mortsel, rechts blijven volgen. Aan de lichten rechtdoor. Frans Van Dunlaan (zie verder *)
Vanuit Gent : E17 richting Antwerpen, Antwerpse Ring uitrit nr 5. Berchem-Wilrijk, rechtsaf G. Le Grellelaan/Beukenlaan. Helemaal ten einde aan de lichten linksaf - Groenenborgerlaan. Aan de lichten rechtsaf Prins Boudewijnlaan. Aan de eerste lichten linksaf richten R11 Mortsel. Fran Van Dunlaan (zie verder *).
Vanuit Luik/Eindhoven : E34/E313 richting Antwerpn, R1 richting Gent, uitrit nr 4 N1 Mortsel. Zie verder wegbeschrijving vanuit Breda.
Vanuit Breda : E19 richting Antwerpen, R1 richting Gent, uitrit nr 4 N1 - Mortsel. Aan de lichten links richting Mortsel en onmiddellijk rechts richting Kontich - Prins Boudewijnlaan. Aan de derde lichten linksaf R11 richting Mortsel.

(*) Aan de eerste lichten rechts Jozef Hermanslei/Fort 5-straat. Op het einde ligt het recreatiedomain (rechts van de hoofdingang is een parking. 150 m links van de hoofdingang ligt het clubhuis).

Terrein en kleedkamers bevinden zich in het Fort.