korfbal.be

Minerva

Accomodatie :  Sportcentrum het Rooi

Velden en cafetaria: Ingang Rooiplein  (rechts van Park West en links van Sauna Lakonia)
Parking : Rooiplein of Filip Williotstraat
Honden zijn niet toegelaten in het sportcentrum.
Kunstgrasveld enkel betreden met kunstgrasschoeisel (geen voetbalschoenen of zaalsportschoenen toegelaten op het kunstgras).

Verlichting : 239 lux.

Wegbeschrijving :

Komende uit centrum Antwerpen :Vanaf Berchem Kerk, Grote Steenweg richting Mortsel  volgen, over de brug R1, eerste straat links aan de verkeerslichten (Jan Moorkensstraat) inslaan. Aan het einde van de Jan Moorkensstraat , rechts afslaan Filip Williotstraat.  Op de rechterzijde vindt U de parking van het Rooiplein.  De ingang naar het sportcentrum bevindt zich aan de overzijde van het plein.

Komende uit de richting Gent,Brussel (E14-E19) over R 1, Afrit Berchem, linksaf tot op de Binnensingel, rechtsaf tot aan het eerstvolgend kruispunt ( Grote Steenweg).  Dan rechtsaf over de brug R1, eerste straat links aan de verkeerslichten (Jan Moorkensstraat) inslaan.  Aan het einde van de Jan Moorkensstraat, rechts afslaan Filip Williotstraat.  Op de rechterzijde vindt U de parking van het Rooiplein. De ingang naar het sportcentrum bevindt zich aan de overzijde van het plein.

Komende over R1 uit de richtingen Nederland en Hasselt (E 19 - E 34/E313): Afrit Berchem nemen. Linksaf op Grote Steenweg, eerste straat links aan de verkeerslichten (Jan Moorkensstraat) inslaan.  Aan het einde van de Jan Moorkensstraat , rechts afslaan Filip Williotstraat.  Op de rechterzijde vindt U de parking van het Rooiplein.  De ingang naar het sportcentrum bevindt zich aan de overzijde van het plein.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego NDN Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering