KCBJ

Wedstrijdveld en clublokaal:    Buurthuis J. Vissenaekens
                                             Prof. Scharpélaan 54

Kleedkamers en andere velden:  Aan voetbalveld achter sporthal Tumkens

Komende uit richting Lier: Bij het binnenkomen van Begijnendijk aan de 2elichten naar rechts, richting Begijnendijk-centrum. Deze straat volgen tot einde, aan T-splitsing naar links, richting Betekom. Bij het binnenkomen van Betekom, vlak na het tweede verhoogde kruispunt, is naast basisschool “De Klimroos”, aan de linkerkant een parking. Van hieruit kan U op de terreinen van sportcentrum de Tumkens. Achter het kerkhof, aan de atletiekpiste en het voetbalveld zijn de kleedkamers.

Het wedstrijdveld en het clublokaal liggen ongeveer 100m verder aan de rechterkant van de weg. Aan de straat ziet U een bord van korfbalclub KCBJ, met korf. Hier zijn maar enkele parkeerplaatsen. Het veld en de clublokaal liggen achterin.

Komende uit richting Leuven, Brussel, Limburg via E314: Neem afrit 22, Aarschot. Op het einde van de afrit richting Aarschot. Deze weg blijven volgen (tweevaksbaan) tot aan de rotonde (grote Duracell-batterijen). Aan de rotonde naar links richting Betekom. Deze baan blijven volgen tot aan rotonde Betekom-centrum. Daar naar rechts richting Begijnendijk.

Ongeveer 50 m verder, aan de linkerkant is het wedstrijdveld en het clublokaal. Aan de straat ziet U een bord van korfbalclub KCBJ, met korf. Hier zijn maar enkele parkeerplaatsen. Het veld en het clublokaal liggen achterin.

De kleedkamers zijn 100 m verder, aan de rechterkant. Vlak voor basisschool de Klimroos kan U aan de rechterkant op de parking. Van hieruit kan U op de terreinen van sportcentrum de Tumkens. Achter het kerkhof, aan de atletiekpiste en het voetbalveld zijn de kleedkamers.