ASKC

Sportcomplex De Zeurt
Verlichting : 150 lux
Komende met het openbaar vervoer: bus 60 (Fr. Rooseveltplaats) tot halte Eksterdreef (Zeurt) juist uit het dorp. De kleedkamers en terreinen bevinden zich naast de tafeltennisclub achteraan het sportcomplex.
Komende uit de richtingen Gent-Brussel (E17-E19), Hasselt (E34-E313): doorrijden op R1, richting E19 Nederland (Breda), tot afrit Merksem-Schoten (afrit nr. 5). Komende uit de richting Nederland - Breda (E19); rij richting Antwerpen en neem afrit 5 Merksem-Schoten.
Richting Merksem tot aan de verkeerslichten juist voor GB Quick-Carrefour en vervolgens links afslaan in de Hortsebaan, deze blijven volgen tot aan de tweede verkeerslichten, daar links afslaan in de Ridder Walter van Havrelaan, ongeveer 1 km verder, 100 meter voor de verkeerslichten bevindt zich links het sportcomplex.
Om de parking te bereiken: de Eksterdreef inslaan en 50 meter verder rechtsaf op de parking. Doorrijden tot achteraan de parking en het voetpad naast de beek volgen.