Appels

Steenweg van Aalst (naast sporthal Appels) in Dendermonde-Appels
Verlichting : 53 lux
Komende uit de richting Antwerpen: E17, afrit Sint-Niklaas West, Hamme, Dendermonde (nr. 41) richting Dendermonde volgen. In Dendermonde (na viaduct over de Schelde) neemt men vervolgens richting Aalst-Wetteren en volgt men de Ringlaan rond Dendermonde. Onderaan het viaduct over de Dender, aan de rotonde richting Aalst volgen (Steenweg op Aalst). Vervolgens neemt men de eerste straat rechts (Denderstraat). Het terrein bevindt zich op +/- 200 meter op de rechterkant naast de Sporthal Appels.
Komende uit de richting Gent: E17, afrit Lokeren, Zele, Dendermonde richting Dendermonde volgen. In Dendermonde : zie hierboven
Komende uit de richting Brussel: E40, afrit Aalst, Dendermonde. In Aalst richting Dendermonde volgen. Na de spoorwegovergang in Oudegem bevindt het terrein zich op ongeveer 1,5 km aan de linkerzijde. Parkeergelegenheid rondom het terrein en aan het clublokaal.