Sikopi

August Van Cauwelaertlaan, 2050 Antwerpen Linkeroever.
Verlichting : 105 lux
Kunstgrasveld: Gelieve er nota van te nemen dat de vereniging op kunstgras speelt en dit enkel mag betreden worden met aangepast schoeisel (stabils, zaalschoenen of schoenen met rubberen, niet afschroefbare ronde toppen). Alle wedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Komende met het openbaar vervoer : Tram (metro) 3, 5, 9 en 15 richting Linkeroever, halte A. Van Cauwerlaertlaan.
Komende vanaf Antwerpen Ring (R1) : richting Gent door de Kennedytunnel. Dan eerste afrit na de tunnel uitrit Linkeroever (nr. 6) nemen, aan de eerste verkeerslichten rechts tot de derde verkeerslichten, dan links en onmiddellijk terug links (dus terugdraaien op het andere rijvak). De tweede straat rechts is de A. Van Cauwelaertlaan.
Komende uit de richting Gent (E17) : voor de Kennedytunnel, afrit Rotterdam, Haven 500-2000 (links gelegen) nemen. Deze volgen tot afrit 7 rechts nemen, richting Linkeroever Waaslandtunnel. Bij de splitsing van de rijvakken het rechter rijvak nemen en tot de dubbele verkeerslichten volgen (ESSO-benzinestation). Daar rechtsaf tot de volgende verkeerslichten, opnieuw rechtsaf. De tweede straat rechts is de A. Van Cauwelaertlaan.
Opgelet, LEZ zone