Spartacus

Sportterreinen Ruggeveld Deurne.
Verlichting : 75 lux

Gelieve nota te nemen dat de vereniging op een kunstgrasveld speelt en dit enkel mag betreden worden met aangepast schoeisel (stabilis , zaalschoenen of schoenen met rubberen niet afschroefbare ronde toppen).
Alle wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld.
Komende uit alle richtingen : de autosnelweg E34-E313 (Koning Bouwdewijn snelweg) volgen tot afrit Wommelgem, Deurne, Mortsel (nr. 18). Richting Deurne tot aan August Van de Wielelei (RW 14, Makro), linksaf en deze baan volgen tot aan de eerste verkeerslichten. Linsaf op Ruggeveldlaan, naast de gebouwen van het Rijkstechnisch Instituut en de gemeentelijk ijsbaan (op linkerkant wintersportcentrum Deurne) bevinden zich terrein en kleedkamers.
Parkeerplaats autocars : middenberm Ruggeveldlaan.