Kapellen

Accommodatie: Clubhuis in het gemeentepark van Kapellen, Dorpsstraat 63

Zaal 't Kooike, Ertbrandstraat, 2950 Kapellen

Telefoon: 0471 99 07 97 (contactpersoon: Kim De Ceuster)

Route, accommodatie - Veld:

Komende met het openbaar vervoer:
  • Per trein : station Kapellen (richting Essen), Stationsstraat dan Dorpsstraat volgen tot de ingang Gemeentepark
  • Per bus : bus 65, 66, 71 en 72 tot centrum Kapellen, dan Dorpsstraat volgen tot de ingang van het Gemeentepark.

Komende met de auto:
Ring rond Antwerpen. Richting Bergen op Zoom, afrit 15 Kapellen – Hoevenen (M114). Aan de verkeerslichten rechtsaf. Deze baan blijven volgen richting Hoevenen, na +/- 2 km aan T-kruispunt rechtsaf richting Kapellen. Deze baan teneinde rijden. Aan de lichten (teneinde) linksaf. (Dorpsstraat) Na de eerste lichten 1e straat linksaf en dan 1e straat rechtsaf. Hier vindt u de parking. Na de ingang in het park rechts houden, clubhuis op ongeveer 100 m op uw rechterzijde.

Route, accommodatie - Zaal:

Ertbrandstraat (nabij 't Kooike), 2950 Kapellen

Komende per bus: bus 65, tot aan 't Kooike (+/- 4km voorbij het centrum van Kapellen). De bus stopt voor de verkeerslichten. De accommodatie bevindt zich op uw rechterzijde.

Komende met de auto: Ring rond Antwerpen. Richting Bergen op Zoom, afrit 15 Kapellen - Hoevenen (M114). Aan de verkeerslichten rechtsaf. Deze baan blijven volgen richting Hoevenen, na +/- 2 km aan T-kruispunt rechtsaf richting Kapellen. Deze baan teneinde rijden. Aan de ovonde kiest u het linker rijvak. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor Dorpsstraat in. Deze baan blijft u volgen gedurende 4 km (u passeert 4 verkeerslichten). De accommodatie bevindt zich vlak voor de 5de verkeerslichten op uw rechterzijde.