Kapellen

Accommodatie: Clubhuis in het gemeentepark van Kapellen, Dorpsstraat 63

Telefoon: 0471 99 07 97 (contactpersoon: Kim De Ceuster)

Komende met het openbaar vervoer :

• Per trein : station Kapellen (richting Essen), Stationsstraat dan Dorpsstraat volgen tot de ingang Gemeentepark
  • Per bus : bus 65, 66, 71 en 72 tot centrum Kapellen, dan Dorpsstraat volgen tot de ingang van het Gemeentepark.

Komende met de auto:
Ring rond Antwerpen. Richting Bergen op Zoom, afrit 15 Kapellen – Hoevenen (M114). Aan de verkeerslichten rechtsaf. Deze baan blijven volgen richting Hoevenen, na +/- 2 km aan T-kruispunt rechtsaf richting Kapellen. Deze baan teneinde rijden. Aan de lichten (teneinde) linksaf. (Dorpsstraat) Na de eerste lichten 1e straat linksaf en dan 1e straat rechtsaf. Hier vindt u de parking. Na de ingang in het park rechts houden, clubhuis op ongeveer 100 m op uw rechterzijde.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering