Schoten - De Zeurt

Accommodatie : Sporthal De Zeurt ( Schoten )

Verlichting :  150 lux

Komende met het openbaar vervoer : bus 60 (Fr. Rooseveltplaats) tot halte Eksterdreef Schoten (Zeurt) juist uit het dorp. De kleedkamers en terreinen bevinden zich naast de tafeltennisclub achteraan het sportcomplex.

Komende uit de richtingen Gent-Brussel (E17-E19), Nederland (E19), Hasselt (E34-E313) :
doorrijden op R1, richting E17 Nederland (Breda), tot afrit Merksem-Schoten (afrit nr. 5).

Komende uit de richting Nederland - Breda (E19) : rij richting Antwerpen en neem afrit 5 Merksem-Schoten. Richting Merksem tot aan de verkeerslichten juist voor GB Quick-Carrefour en vervolgens links afslaan in de Hortsebaan, deze blijven volgen tot aan de tweede verkeerslichten, daar links afslaan in de Ridder Walter van Havrelaan, ongeveer 1 km verder, 100 meter voor de verkeerslichten bevindt zich links het sportcomplex. Om de parking te bereiken: de Eksterdreef inslaan en 50 meter verder rechtsaf op de parking. Doorrijden tot achteraan de parking en het voetpad naast de beek volgen.

Geografische gegevens: 51,26535 breedte; 4,50956 lengte