Meeuwen

Accommodatie :Ter Rivierenhof in Deurne.
Verlichting: 200 lux.
Tel clubhuis: 0471-76 63 66
1 kunstgrasveld voor alle A-ploegen en alle bekerwedstrijden. Kunstgrasveld enkel betreden met kunstgrasschoeisel (geen voetbalschoenen of zaalsportschoenen toegelaten op het kunstgras!).

Komende met het openbaar vervoer :
Vanaf Centraal Station tram 10, richting Wijnegem, tot halte Schotensteenweg.. Rechtover de de halte, de poort Rivierenhof ingaan tot hoofdweg. Deze schuin links oversteken. 150 m verder, aan de linkerzijde, ligt het terrein hen het clubhuis.
Vanaf Centraal Station met tram 5, richting Wijnegem, tot halte Ruggeveld, 300 meter rechtdoor de ruggeveldlaan, tot aan de ingang van het Rivierenhofpark, recht tegenover de ijsbaan (parking).  Achteraan de parking volgt u de wandelweg, het terrein bevindt zich 250 meter het park in.  net voorbij de tennisclub.

Met de wagen :
gebruik volgend adres in uw GPS-toestel: Ruggeveldlaan 488, 2100 Deurne (Antwerpen).  Dit is het adres van de ijsbaan, die recht tegenover de ingang van het park gelegen is.
Of volg GPS-coördinaten : N51 13.023 E4 28.830

Komende uit de richting Gent-Nederland (R1): afrit Borgerhout nemen in de richting van Deurne tot tweede verkeerslichten, rechtsaf (Herentalsebaan) tot derde verkeerslichten, links aanhouden (Boterlaarbaan) tot tweede verkeerslichten, linksaf (Ruggeveldlaan) en vervolgens onder het viaduct door tot aan de ijsbaan. De ingang recht over de ijsbaan inrijden (parking). Achteraan de parking volgt u de wandelweg, het terrein bevindt zich 250 meter het park in, net voorbij de tennisclub.

Komende uit de richting Kempen/ Limburg: De autosnelweg E34-E313 volgen tot afrit Wommelgem, Deurne. Rechtsaf richting Deurne volgen tot aan A. Van De Wielelei (links Makro, rechts Shopping Center Wijnegem), linksaf tot aan de eerste verkeerslichten. Linksaf de Ruggeveldlaan op. 200 meter verder bevindt zich de ingang Rivierenhof (recht over ijsbaan), deze inrijden (parking). Achteraan de parking volgt u de wandelweg, het terrein bevindt zich 250 meter het park in, net voorbij de tennisclub.