korfbal.be

Broechem - Het Loo

Sporthal Het Loo
Antwerpsesteenweg 59, 2520 Ranst
tel.: 03/475.19.66 (cafetaria)

In elke sporthal is het verboden om te spelen met schoeisel met zwarte zolen. Zo ook in sporthal Het Loo, maar daar echter wordt ELKE schoen die een donkere zool heeft, getest op strepen !!! Het minste streepje dat op de vloer verschijnt, betekent verbod om met het schoeisel te spelen in de zaal. Gelieve hier rekening mee te houden.

Komende uit de richting Antwerpen : Herentalsebaan volgen richting Wommelgem Deze blijven vervolgen (Kempenlaan) richting Ranst. In Ranst de baan blijven volgen richting Broechem (Antwerpsesteenweg) ongeveer 500 m voor de dorpskom ligt aan de linkerzijde van de baan de sporthal.

Komende uit andere richtingen: Ring rond Antwerpen volgen, autostrade E313 (Hasselt, Luik) nemen, bij eerste afrit (Wommelgem) deze verlaten en onderaan de afrit rechts afslaan. Aan het tweede verkeerslichten links afslaan richting Wommelgem (Herentalsebaan), vervolgens zoals boven.
Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego NDN Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering