Beveren - Gemeentelijke Sportcentrum

Gemeentelijk Sportcentrum Beveren "De Meerminnen"
Klapperstraat 103
9120 Beveren
Tel : 03/755.17.19

Komende uit richting Antwerpen:
Neem de Expressweg E34 richting Knokke. Afrit 9 Melsele-Beveren. Dan links de Melseledijk op tot aan de lichten.Aan de lichten rechts Koolputstraat in, deze gaat verder in Leurshoek en daarna in Halfdreef. Aan het rondpunt neem  2estraat rechts Van Craenenbroeckstraat, daarna flauw naar rechts in de Leon Labytstraat, deze straat verder rijden tot ze overgaat in Klapperstraat. U passeert nog het stadion van Waasland-Beveren. Ongeveer 400 m verder hebt U rechts een aanduiding van “Sportcentrum De Meerminnen”.
Parking is aan Uw linkerzijde. Het terrein is aan de rechterzijde, clubhuis is aan de linkerzijde.
.
Komende uit de richting Gent :
E17 richting Antwerpen tot afrit 15a Haasdonk.  Op het einde van de baan links richting Haasdonk, op het einde van de baan naar rechts richting Beveren.  Op het einde van de baan (ongeveer 350 m) naar links (Zandstraat) tot aan de lichten, schuin oversteken in de Bijlstraat op het einde van de baan naar rechts (Klapperstraat).  Na ongeveer 200m tweede straat links inslaan parking ligt op uw linkerkant. Het terrein bevindt zich rechtover de parking.  De sporthal bevindt zich achter het zwembad.