Verde

Accommodatie:Sportpark Willem Eekelers
St. Bernardsesteenweg 103, 2020 Antwerpen - Kiel

Komende met het openbaar vervoer: tram 24, 4 of autobus 27 tot halte Kielpark. Het clubhuis bevindt zich aan de speelvelden in het park.

Komende uit de richting Nederland, Limburg, Brussel langs R1: afrit 5A Antwerpen-Kiel. Rechts Binnensingel volgen tot aan de verkeerslichten.
Rechts, volgen tot 3e verkeerslichten. Links, tramsporen volgen, tot aan ingang Kielpark waar rechts aan de kerk gelegenheid is tot parkeren (opgelet blauwe zone!). Het clubhuis bevindt zich aan de speelvelden in het park.

Komende uit de richting Gent: door Kennedytunnel richting Boom, Hoboken. Tweemaal rechts aanhouden richting Hoboken tot aan verkeerslichten. Links en meteen terug links de tramsporen volgen tot aan ingang Kielpark waar rechts aan de kerk gelegenheid is tot parkeren (opgelet blauwe zone!). Het clubhuis bevindt zich aan de speelvelden in het park.