Ons jeugbeleid

De jeugdwerking van een sportfederatie is de basis van de gehele werking. Het is dan ook belangrijk deze zo goed mogelijk te ondersteunen met de aanwezige middelen. Hierbij het beleidsplan 2013-2016 van de KBKB-Vlaamse Liga. Het streven naar kwaliteits- en kwantiteitsverbetering vraagt een langetermijnvisie die de rode draad is voor het hele jeugdbeleid.

Korfbal een sport voor jou!

Bij korfbal gaan sport en plezier hand in hand. De enige gemengde balsport ter wereld wordt zowel binnen als buiten gespeeld met teams van 4 jongens en 4 meisjes (een ideale schoolsport!!!!). Maar niets houd je tegen om recreatief 3-3, 4-4,… te spelen.

Korfbal is een sport voor iedereen: voor jong en iets minder jong, voor competitief of recreatief aangelegde mensen,….

Het is een sport waarin snelheid, behendigheid, veelzijdigheid en vooral zin voor samenspel heel belangrijk zijn!

Zoek je een korfbalclub in jouw buurt? Je vind hieronder een overzicht van alle korfbalclubs per provincie.

Ook alle andere mogelijke documenten en reglementen in verband met jeugd kan je hier vinden :

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Topsport Vlaanderen