G-korfbaldag ATBS
Datum: 29/03/2017

Op woensdag 29 maart 2017 organiseren wij ons 100% G-Korfbal evenement voor iedereen die van G-sport houdt.

Wat mag u verwachten van deze namiddag:

- Een open gratis speel / kennismakingsdag zodat uw leden van instellingen, inwoners en alle G- sportievelingen de mooie familiale sport G-korfbal leren kennen.

- Iedereen welkom ( G-speler met begeleiding )

- We gaan van start van 14.00 t.e.m 16h00

- De initiatie zal doorgaan van 14u00 t.e.m 16u00

Voorziene activiteiten:

1. Kegelspel ( grond )

2. Kegelspel ( op de bank )

3. Opdrachten aan verschillende hoogtes van korfbalpalen

4. De jeku paal

5. Boter kaas en eieren spel

6. Het 4 op rij spel

7. De parachute

8. Kubb

9. Een parcours

De sportspelletjes worden begeleid door onze ervaren G-Sport trainers.

Tussen de spelletjes door of als iemand even een time-out nodig heeft, voorzien wij heerlijke verse pannenkoeken.

Wenst u zich met uw klas, inwoners of interesseerden zich in te schrijven, dan kan dit, door een mailtje te sturen voor 26 maart 2016 naar gkorfbal@atbs.be of contact op te nemen via het gsm-nummer 0496/045498.

Sport Vlaanderen Team Belgium Arena Bego Basic Fit Jako Euro Millions Sportbeat Antwerpen Sport Beslist.be Crossroad Consulting TDD Engineering